3.11.13

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Απλού - Ατομικού

 Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι 2 αθλητές του Πρωτέα Λαμίας στη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Απλού -  Ατομικού στη Θεσσαλονίκη. Στη φάση των ομίλων ο Λούβαρης Κώστας (RL:1239) πέτυχε μία νίκη επί του Γανιά Νίκου (RL: 558) και δύο αναμενόμενες ήττες από τους Σαμαρά Δημήτρη (RL: 255) - Χριστοδούλου Θεόδωρο (RL: 277) με αποτέλεσμα να μην προκριθεί στα νοκ-άουτ, ενώ ο Γιαννούλης Παναγιώτης με εξαιρετική εμφάνιση και νίκες προκρίθηκε στα νοκ - άουτ και αντιμετώπισε στα ίσα τον Χωλίδη (RL: 265) ο οποίος τελικά επικράτησε με 3-1 και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο των νοκ- άουτ.
 Η ομάδα μας αν και νεοφώτιστη δείχνει πως μέσα από την συνεχή προπόνηση αρχίζει και στέκεται στα πόδια της με αξιόλογες εμφανίσεις σε πανελλήνιο ατομικό ή διασυλλογικό επίπεδο*. Είναι μια καλή αρχή ώστε να διαδοθεί και να αναπτυχθεί το άθλημα και στην πόλη μας, αρκεί να υπάρξει και μια ανάλογη στήριξη από τους τοπικούς φορείς.
Να αναφέρουμε και την πρώτη συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του Γιαννούλη Αλέξανδρου (7 χρονών) του νεώτερου αθλητή μας ώστε να έρθει σε επαφή με το πνεύμα των αγώνων του πανελληνίου πρωταθλήματος.
* Να σημειωθεί ότι το RL το οποίο συνοδεύει τους αθλητές που αναφέρονται στους αγώνες αποτελεί την επίσημη αξιολόγηση τους από την ομοσπονδία (Ranking List). Είναι σημαντικό να τονίσουμε λοιπόν πως μια νίκη επί των αθλητών που βρίσκονται μέσα στους 500 πρώτους στην Ελλάδα ανάμεσα σε περίπου 1300 ενεργούς αθλητές όλων των κατηγοριών μπορεί να αξιολογηθεί ως μεγάλη επιτυχία για την επιτραπέζια αντισφαίριση της πόλης μας.